Download our Android app to get updates on your mobile

Sports GK(General Knowledge) Questions and Answers

Sports GK (General Knowledge) Questions and Answers Set 3
  1. The Term "Scoop" is related to
    Ans: Hockey

  2. Which Team won the 2011 World Cup in cricket?
    Ans: India

  3. Who was the winner of 2010 world cup football?
    Ans: Spain

  4. In which year Abinav Bindra get the gold medal in Shooting
    Ans: 2008

  5. The Runner up of 2003 World Cup Cricket?
    Ans: India

  6. The length of the Cricket Pitch is
    Ans: 22 Yards

  7. Serena Williams, who won the Australian Open Tennis women's singles title 2009, is from which country?
    Ans: USA

  8. The finals of the Uber Cup 2014 and Thomas Cup 2014 are to be held at
    Ans: New Delhi

  9. The Batsman who hit most sixes(One Innings) record in ODI Match and against which country?
    Ans: Rohit Sharma(India) hit 16 Sixes against Australia

  10. Australia won Sultan Azlan Shah Hockey Tournament 2013 for the
    Ans: 7th Time

  11. Who was the first Bangladeshi Cricketer score double century in test cricket?
    Ans: Mushfiqur Rahim

  12. Which of the following team has won the Women's World Cup Cricket 2009 ?
    Ans: England

  13. Which Country won the Junior Table Tennis Championship claiming all the titles?
    Ans: China

  14. Dhanraj Pillay' was associated with
    Ans: Hockey

  15. Which award is given for excellence in sports?
    Ans: Arjuna

  16. A pugilist is a -
    Ans: Boxer

  17. How long are professional Golf Tour players allotted per shot?
    Ans: 45 Seconds

  18. The number of medals won by Indian in the 2010 Commonwealth Games-
    Ans: 101

  19. 'Green Park', where test cricket is played, is located in
    Ans: Kanpur

  20. Who among the following cricketers has been declared the "Cricketer of the Twentieth Century" by the ICC?
    Ans: Shane Warne

  21. Who is the winner of ICC ODI cricketer of the year for 2011-12?
    Ans: Virat Kohli

  22. Which player has scored the most runs in a single Test innings?
    Ans: Brian Lara

  23. Which Asian Archery team won Gold and a Bronze Medal in Asian Archery Grand Prix held on March 12, 2013?
    Ans: India

  24. Name the England Cricket Captain who became the youngest Batsman to score 7000 Runs
    Ans: Alastair Cook

  25. Name the Basket player who Became Youngest Player in the History of NBA to Reach 30000 Career Pints
    Ans: Kobe Bryant

  26. 'Dhanraj Pillay' was associated with
    Ans: Hockey

  27. India won the Cricket World Cup 1983 by defeating
    Ans: West Indies

  28. How many players do play in the Rugby union football match in one team ?
    Ans: 15

  29. Who is holding the world record in the high jump event of track and field competition for the men's event ?
    Ans: Javier Sotomayor

  30. Where and when the 19th FIFA cup is scheduled to held ?
    Ans: Chandigarh

  31. Shotgun World cup related to
    Ans: Golf

  32. What is the national game of USA?
    Ans: Golf

  33. Who is the first batsman to score a Double Century in ODI ?
    Ans: Sachin Tendulkar

  34. Which batsman scored most runs in One day International Cricket ?
    Ans: Sachin Tendulkar

  35. The term ‘Duck’ is associated with—
    Ans: Cricket

  36. Usain Bolt, The 100-metres race world record holder is from which country ?
    Ans: Jamaica

  37. What is number of Half Centuries made by Sachin Tendulkar in ODI Cricket ?
    Ans: 96

  38. Who played most number of matches in ODI cricket ?
    Ans: Sachin Tendulkar

  39. The 20th Commonwealth Games will be held in 2014 in—
    Ans: Glasgow

  40. What is number of Centuries made by Sachin Tendulkar in ODI Cricket ?
    Ans: 49
Sports GK(General Knowledge) Questions and Answers Sports GK(General Knowledge) Questions and Answers Reviewed by Job today on 15:38 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.