Download our Android app to get updates on your mobile

Accel Frontline Placement Paper January 2012 - Memory Based of Candidates

1.
main()
{
char a[2];
*a[0]=7;
*a[1]=5;
printf("%d",&a[1]-a)
ANS:
ans may be 1.(illegal initialization)


2.
#include<stdio.h>
main(){
char a[]="hellow";
char *b="hellow";
char c[5]="hellow";
printf("%s %s %s ",a,b,c);
printf(" ",sizeof(a),sizeof(b),sizeof(c));
}
(ans is hellow,hellow,hellow
6,2,5 )
3)
#include<stdio.h>
main()
float value=10.00;
printf("%g %0.2g %0.4g %f",value,value,value,value)
}
(ans is 10,10,10,10.000000)

3.void main()
{
int i,j,k;
for(i=0;i<3;i++)
k=sum(i,i);
printf("\n%d",k);
getch();
}
sum(s,t)
{
static int m;
m+=s+t;
return m;
}
Ans: 6

1)a d i _ y

ans(p)


4. What is the output of the program
void main()
{
int j[10]={9,7,5,3,1,2,4,6,9};
int i=1;
clrscr();
for(;i<9;i++)
printf("%d ",--j[i++]);
getch();
}
// A. 6,2,1,5
// B. 6,2,1,5,7
// c. Error Message
// D. core dump
Ans: A. 6,2,1,5

5. What is the output of the program
void main()
{
int i,j,k;
i=2;
j=4;
k=i++>j&2;
printf("%d\n",k);
if(++k && ++i<--j|| i++)
{
j=++k;
}
printf(" %d %d %d",i,-j--,k);
getch();
}
// A. 4,-3,2
// B. 5,-3,2
// c. 4,-2,2
// D. 5,-2,2
Ans: D


6. A box contains coins (equal no. of every one) of rupee and half rupee, coins of 25 paise, 10 paise, 5 paise value, 2 paise value and one paise value. The total value of coins in the box is Rs. 1158. Find the number of coins of each value.

(A) 500
(B) 400
(C) 700
(D) 600

Ans : (D)

7. Digits of first place and third place are interchanged of the numbers 349, 483, 766, 598, 674 and then the new numbers are arranged in ascending order. Which would be the fourth number ?

(A) 483
(B) 766
(C) 674
(D) 598

Ans : (D)


8. The average between a two digit number and the number obtained by interchanging the digits is 9.  What is the difference between the two digits of the number?
 
(a) 8
(b) 2
(c) 5
(d) Cannot be determined
(e) None of these
  
Ans: ( d ) Cannot be determined


9. The angle between the minute hand and the hour hand of a clock, when the time is 8.30

(a) 800 (b) 600 (c) 1050 (d) 750

Ans:- D

10. Rs. 1581 is divided among A, B and C in the ratio 10 : 15 : 6. What is the share of B?

(a) 306 (b) 765 (c) 700 (d) 510

Ans:- B
Accel Frontline Placement Paper January 2012 - Memory Based of Candidates Accel Frontline Placement Paper January 2012 - Memory Based of Candidates Reviewed by Job today on 11:40 Rating: 5
Powered by Blogger.