Latest Accenture Placement Papers 2015 – Based on Candidate Experience

 (1)   What is 184 times 156 ?
(a)  28704    (b) 29704    (c)  30604     (d) 27604    (e) None of theses
(2)   If an amount Rs. 15487 is divided equally among 76 students. Approximately how much amount will student get?
(a)  206    (b) 210        (c)  204     (d) 218        (e) 212
(3)   The product of two consecutive even number is 16128 which is the larger number?
(a)  132    (b) 128        (c)  128    (d) 126        (e) None of theses
(4)   There  are 12 dozen mangoes in a box. If there are 43 such boxes, how many mangoes are there in all the boxes together ?
(a)  516    (b) 3096    (c)  61920     (d) 628        (e) None of theses
(5)   Two pipes A and B can fill a cistern in 10 and 15 minutes respectively. Both fill pipes are opened together, but at the end of 3 minutes, ‘B’ is turned off. How much time will the cistern take to fill ?
(a) 6 min         (b) 8 min     (c) 10 min    (d) 12 min     (e)   None of these
(6)   A is 30%  more efficient than B. how much time will they working together , take to complete a job which a alone could have done in 23 days?
(a)11  days     (b) 13     days     (c) 20    days    (d)       (e)   None of these
(7)   A 300 meter long moving with an average speed of 126 km/hr crosses a platform in 24 seconds. A man crosses the same platform in 5 minutes. What is the speed of the man in meters/second?
(a) 1.8 m/s                 (b) 1.2 m/s
(c) 1.5 m/s                 (d) Can not be determined    (e)  None of these
(8)   Train A crosses a stationary train B in 35 seconds and a pole in 14 seconds with the same speed. The length of the train A is 280 meters. What is the length of the stationary train B?
(a) 360 meters                 (b) 480 meters
(c) 400 meters                 (d) Can not be determined    (e)  None of these
(9)   40% of 15% of 3/4th of a number is 153. What is the number?
(a) 3400         (b) 3650        (c) 3600        (d) 3200     (e) None of these
 (10)   A device is connected to the motherboard is ………………………….
(a) called an external device      (b) called an adjunct device         (c) called a peripheral device
(d) connected using ribbon cable        (e) None of the above
 (11)   The first computer were programmed using …………………
(a) assembly language     (b) machine language
(c) spaghetti code     (d) source code    (e) None of the above
(12)   Provide the means to move the pointer on the screen and give information to the computer by clicking the button on the ……………….
(a) scanner        (b) mouse     (c) keyboard
(d) program     (e) None of the above
(13)   Secondary storage……………………
(a) does not require power  (b) does not use magnetic media  (c) consists of four main types of device
(d) does not store information for later retrieval     (e) None of the above
(14)   A device that provides emergency power to your computer, conditions the voltage, and protects against powers surges is called a ……………………..
(a) PSU = Power Supply Unit        (b) USP = Universal Surge Protector
(c) UPPS = Universal Power Protection and Supply      (d) UPS= Uninterruptible Power Supply
(15)   The ratio between speed of a train and a car is 18 :13 also , a  bus covered a distance of 480 kms, in 12 hours the speed of the bus is five-ninth the speed of the train. How much distance will the car cover in 5 hours?
(a) 250     km                 (b) 280 km
(c) 260 km                 (d) Can not be determined    (e) None of these

s :  (1)  A  (2)  C  (3)  B  (4)  C  (5)  B  (6)  B  (7)  A  (8) E  (9)  A  (10) D   (11) B   (12)  B  (13)  E  (14)  D    (15)  C

Latest Accenture Placement Papers 2015 – Based on Candidate Experience Latest Accenture Placement Papers 2015 – Based on Candidate Experience Reviewed by Job today on 15:13 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.