Download our Android app to get updates on your mobile

English Quiz 39 - Competitive Exams - Banking Exams

English Quiz 39 - Competitive Exams - Banking Exams
Directions—(Q. 1–10) Read each sentence to find out whether there is any grammatical error or idiomatic error in it. The error, if any, will be in one part of the sentence. The letter of that part is the answer. If there is no error, the answer is (E). (Ignore errors of punctuation, if any.)

1. They asked him (A) / how did he received (B) / the wound but he (C) / refused to answer. (D) No error (E)
Ans : (B)

2. Babar was not only (A) / a great soldier, (B) / but also a (C) / very wisest ruler. (D) No error (E)
Ans : (D)

3. Weather permitting, (A) / there will be a (B) / garden party on (C) / the farm house tomorrow. (D) No error (E)
Ans : (C)

4. As the airplane was (A) / ready for takeoff, (B) / the passengers and the crew (C) / fastened themselves’ seatbelts. (D) No error (E)
Ans : (D)

5. The teacher admires Rahul (A) / as he has always (B) / admired students which (C) / speak the truth. (D) No error (E)
Ans : (C)

6. Instead of running (A) / as fast as possible (B) / he could not (C) / win the race. (D) No error (E)
Ans : (A)

7. The meeting was not (A) / of much help (B) / as there was too much talk (C) / and little work. (D) No error (E)
Ans : (C)

8. Reema is the tallest (A) / of my two daughters (B) / eventhough she is (C) / 5 years younger. (D) No error (E)
Ans : (A)

9. The walls of the house (A) / are made of stone (B) / whereas the floor (C) / is made of wood. (D) No error (E)
Ans : (E)

10. His son has make (A) / much progress in life (B) / owing to his (C) / hard work and determination. (D) No error (E)
Ans : (A)
English Quiz 39 - Competitive Exams - Banking Exams English Quiz 39 - Competitive Exams - Banking Exams Reviewed by Job today on 21:01 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.