LIC AAO EXAM 2016 GA Questions Asked - 12th March, 2016 (Morning Shift & Evening Shift)

Dear Readers,
We have received the following questions from our readers and candidates who have appeared for the exam which was held on 12-3-2016(Morning shift & Evening Shift). If you have any more questions from the exam, then do share it in the comment section. These question and answers will help candidates for preparing of current affairs for upcoming examination.

Morning Shift
1. Where is Lalitpur Thermal Power Plant?Answer. Uttar Pradesh
2. Where is Brahmaputra Cracker and Polymer Ltd?Answer. Assam
3. Who is Bajrang Punia?Answer. He is an Indian Wrestler.
4. April 17?Answer. Hemophelia Day
5. Luxembourg Currency?Answer. Euro
6. Exercise force eighteen ASEAN plus host at?Answer. Pune, India
7. Where is Vandalur Zoo?Answer. Chennai, Tamil Nadu
8. Best Marching contingent at republic day 2016?Answer. Assam Regiment
9. Kosi basin development project?Answer. In Bihar
10. World Economic and Prospects published by?Answer. World Bank
11. IBSAMAR 2016 conducted at?Answer. Goa, India
12. Damascus is which country capital?Answer. Syria.
13. ASian wrestling championship held at?Answer. Bangkok, Thailand
14. Best children film in Berlin festival? Answer. Ottal
15. Asian Indoor athletics championship 2016?Answer. Doha, Qatar
16. State-owned ONGC board has approved an investment of Rs 5,050 crores for drilling wells in?Answer. Tripura
17. Balram Jakhar belongs to?Answer. He was a Congress veteran leader who died in February 2016.
18. Brandom Mcullum belongs to which country?Answer. New Zealand
19. Buxa National Park in which country?Answer. West Bengal, India
20. Mungara Yamini Krishnamurthy was awrded with Padma Vibhushan for? Answer. Indian Classical Dance
21. The Chief Minister of Arunachal Pradesh?Answer. Kalikho Pul

Evening Shift
1.Under Pradhan Mantri Aawas Yojna,Housing for all upto? Ans:2022
2.Number of Tiger? Ans:2226
3.Best picture of the Oscar? Ans:Spotlight
4. Angelique Kerber related to which country? Ans: Germany
5. Rabat is the capital of which country? Ans: Morocco
6. Currency of Finland? Ans: Euro
7. Times person of the year? Ans: Angela Merkel
8. Pride of kerala Ans.  Vidya Balan
9. Machiya national park Ans. Jodpur
10. FICCI sport person of the year Ans. Lalita Babar
11. Chabar Port in which country Ans. Iran
12. Ligon of Honor France to which Fasion Designer  Ans. Manish Arora
13. Gender park in which city Ans. Thiruvananthapuram, Kerala
14. Padma Vibhusahn Girija devi is related to which field Ans. Indian classical singer of the Banaras gharana

Keep refreshing.. More questions coming soon

Also Read

LIC AAO EXAM 2016 GA Questions Asked - 6th March, 2016 (Morning Shift & Evening Shift)

GA Questions Asked in LIC AAO EXAM 5th March 2016 (Morning shift & Evening Shift)

Search Items
GK Question Asked in LIC AAO 2016, LIC AAO 2016,  LIC AAO 2016 exam General Awareness questions, General Awareness Questions in LIC AAO March 12th 2016, March 12 LIC AAO Exam, GK Questions Asked in LIC AAO Exam: March 6, 2016, 12th March Exam, 12th March LIC AAO Exam,  LIC AAO Questions Asked GK GA Computers 2016.
LIC AAO EXAM 2016 GA Questions Asked - 12th March, 2016 (Morning Shift & Evening Shift) LIC AAO EXAM 2016 GA Questions Asked - 12th March, 2016 (Morning Shift & Evening Shift) Reviewed by Job today on 15:16 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.